Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/06/2013
Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013

Γνωρίζεις ότι κάθε χρόνο χιλιάδες έργα σε όλη την Ευρώπη λαμβάνουν χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ανακάλυψε συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. έργα και κέρδισε!

  • με τη συμμετοχή σου στον Φωτογραφικό Διαγωνισμό, με τίτλο "Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013" που διοργανώνεται από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει στην ανάδειξη έργων που κάνουν την πραγματική διαφορά με τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας.

Ο διαγωνισμός φιλοξενείται στην διαδικτυακή σελίδα facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τις 19 Ιουνίου – 23 Αυγούστου 2013, 12.00 (μεσημέρι) – θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η φωτογράφηση μέχρι 3 έργων που έχουν λάβει χρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. Κάθε φωτογραφία πρέπει να απεικονίζει το έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε., στο κράτος μέλος που ανήκει, και την ειδική πινακίδα όπου αναγράφονται οι πληροφορίες χρηματοδότησης του και απεικονίζεται η ευρωπαϊκή σημαία.

Οι φωτογραφίες θα κριθούν για την αισθητική τους ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την σχετικότητα με την περιφερειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρέπει να αναρτηθούν στο facebook.

Το έπαθλο είναι 1.000 € για τη συμπλήρωση εξοπλισμού ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες (στην έδρα της Ε.Ε.) τον Οκτώβριο 2013 για δύο άτομα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους κατοίκους της Ε.Ε. από 18 ετών και άνω και όχι σε νομικές οντότητες.

Η επιλογή των τεσσάρων (4) νικητών θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Ένας (1) νικητής θα επιλεγεί με ψήφο του κοινού.
  • Τρεις (3) νικητές θα κριθούν από ανεξάρτητη επιτροπή, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας και φωτογραφίας.

Η ψηφοφορία για το κοινό αρχίζει στις 26 Αυγούστου και λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου, κάθε χρήστης του facebook μπορεί να συμμετέχει στην ψηφοφορία, έτσι μπορείτε να κινητοποιήσετε τους φίλους σας να συμμετέχουν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2013.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται τα στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Διαχείρισης, Ενδιάμεσοι φορείς καθώς και άλλοι φορείς αρμόδιοι για την διαχείριση των κοινοτικών πόρων.

Όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα τις βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

Σχετικά Αρχεία